Pepř sečuánský celý


Cena:  5 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do zítra do 6:00.
cas Zboží obdržíte v pátek 16.11.

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10 g 43 Kč 4.3 Kč
30 g 110 Kč 3.667 Kč
60 g 179 Kč 2.983 Kč
100 g 293 Kč 2.93 Kč
250 g 720 Kč 2.88 Kč
500 g 1415 Kč 2.83 Kč
1000 g 2778 Kč 2.778 Kč

Pepř sečuánský je koření oblíbené zejména v Číně a je zajímavou alternativou černého pepře. Pochází ze stromu s názvem žlutodřev peprný a nejvíce se vyskytuje v provincii S‘-čchuan, odkud pochází jeho český název sečuánský. Setkáváme se také s názvy fagara, čínský nebo japonský pepř.

Jedná se o značně aromatickéchuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm. Výhodou je výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti. Zajímavostí je, že v Číně ho v pražené podobě používají i jako koření do zeleného čaje.

Použití:
Pepř sečuánský používáme všude tam, kde konvenční pepř. Zejména pak u jídel, kde již převládá palčivá chuť, ale stále postrádáte chuť pepře. Pokud děláte pokrm na pánvi, je vhodné část pepře opražit a část dát do hotového jídla – tím se rozvíjí celá škála chutí. Použít ho lze ve formě drcené či celé. Vyjímá se zejména na drůbeži připravené čínským způsobem. Doporučujeme lidem, kteří jsou na palčivost obyčejného pepře citliví.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.Pepř sečuánský surovina


Copyright © 2018 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb