Pepř je jedním z nejoblíbenějších koření vůbec. Tato směs 4 druhů pepře v sobě pojí klasickou chuť černého pepře, jemnější chuť bílého a zeleného a nasládlou chuť růžového pepře. Pepř barevný je velmi oblíbený při přípravě steaků. Stejně jako jednotlivé pepře má široké použití. Hodí se k dochucení omáček, polévek atd. Oblíbený je k dochucení hotových pokrmů přímo z mlýnku, aby vynikla jeho ostrá a příjemná pepřová vůně. Barevná pepřová omáčka k masu — potřebujeme:
Postup: Na pánvi při střední teplotě rozpustíme máslo, do něj přidáme šalotku, kterou necháme za občasného míchání zesklovatět (2–3 min.). Přidáme česnek a pepř a smažíme asi minutu, dokud česnek nezačne lehce hnědnout. Následně přidáme hovězí vývar, worcesterovou omáčku a poté vmícháme smetanu. Omáčku necháme na mírnou teplotu zhoustnout (8–10 min.). Podle potřeby dochutíme solí a podáváme. Směs koření Složení:pepř černý, bílý, zelený, růžový Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |