Grilovací byliny bez soli

Cena:  2 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do zítra do 6:00.
cas Zboží obdržíte ve čtvrtek 01.12 .

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Větší balení šetří přírodu i vaše peníze.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10  g 17 Kč 1,70Kč
50  g 69 Kč 1,38Kč
150  g 181 Kč 1,21Kč
300  g 312 Kč 1,04Kč
500  g 435 Kč 0,87Kč
1000  g 699 Kč 0,70Kč

Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád.

Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.

Složení: paprika, pepř, cibule, kmín, hořčičné semínko, petržel, oregano, koriandr list

Použití: Grilovací byliny bez soli je směs pro grilování a pečení všech druhů mas, drůbeže a ryb.

Grilovaný vepřový steak – potřebujeme:

  • 4 plátky vepřové kotlety bez kosti;
  • 2 polévkové lžíce oleje;
  • 2 polévkové lžíce Grilovacích bylin bez soli;
  • sůl podle chuti.

Postup: Okraje jednotlivých plátků kotlet nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kotlety po obou stranách potřeme olejem a posypeme kořením. Okořeněné plátky zabalíme do potravinové fólie a necháme do druhého dne uležet v chladu. Na rozpáleném grilu kotlety zprudka opečeme cca 4 minuty z každé strany. Následně je uložíme do nahřátého hrnce, ochutíme solí dle chuti, přiklopíme poklicí a necháme 5–7 min. dojít.Grilovaci_byliny

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Kořenící přípravek


Copyright © 2008 - 2022 Obchod Salvia Paradise