Pepř bílý celý

Cena:  2 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do zítra do 6:00.
cas Zboží obdržíte ve čtvrtek 21.03 .

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10  g 18 Kč 1,80Kč
30  g 48 Kč 1,60Kč
50  g 69 Kč 1,38Kč
100  g 131 Kč 1,31Kč
250  g 310 Kč 1,24Kč
500  g 585 Kč 1,17Kč
1000  g 1099 Kč 1,10Kč

Pepřovník černý je ovíjivá, stálezelená liána dorůstající délky až 4 m. Rostlina pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Pepřovník černý byl rozšířen do mnoha tropických zemí, dnes se mezi největší pěstitele řadí například Vietnam, Indie, Indonésie a Srí Lanka. Listy má střídavé, lysé, vejčité až eliptické, dorůstající délky až 10 cm a šířky 5 cm. Hroznovité květenství je tvořeno drobnými kvítky. Plodem je 4mm bobule, obsahující jediné semeno – zrno. Sběrnou částí je plod, který je znám podle způsobu zpracování jako pepř černý, bílý nebo zelený.

Salvia Paradise® vám přináší pepř bílý celý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě, aby se uvolnila červená slupka. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Od černého a zeleného pepře se bílý odlišuje zejména vysvléknutím ze slupky, což má za následek ztrátu nasládlého aroma a zvýraznění pepřové chuti.

 

Použití:
Pepř bílý před použitím doporučujeme rozemlít, zrna jsou tvrdá. Své místo má ve světlých omáčkách – např. sýrových a smetanových, kde by černý pepř pokazil vizuální stránku pokrmu.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.


Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>