Mrazem sušený černý rybíz má vysoký obsah vlákniny a manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Černý rybíz je výborným zdrojem vitamínu C a chromu, který má vliv na metabolismus makroživin a normalizuje hladinu glukózy v krvi. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Zvyšuje vstřebávání železa. Černý rybíz obsahuje také dostatečné množství vitamínu E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Složení: 100% černý rybíz, mrazem sušený, bez přísad a konzervačních látek. Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Tabulka nutričních hodnot:
* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy Vyhledávání produktů Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |