Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce. Složení:100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek. Tabulka nutričních hodnot:
* % RHP – Referenční hodnota příjmu Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |