Maliny jsou výborným zdrojem vitaminu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa. Maliny dále obsahují dostatek železa, vápníku a vlákniny. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce. Lyofilizované maliny obsahují vápník , který přispívá k normální srážlivosti krve, energetickému metabolismu, činnosti svalů, funkci nervových přenosů a funkci trávicích enzymů. Dále se podílí na procesu dělení a specializaci buněk. Vápník je velmi důležitý a potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů. Maliny mají dostatečný obsah železa, které přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím, energetickému metabolismu, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, přenosu kyslíku v těle. Železo dále přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk. Složení:100% maliny celé, mrazem sušené, bez přísad a konzervačních látek Tabulka nutričních hodnot:
* % RHP – Referenční hodnota příjmu Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |