Kanadská brusinka mrazem sušená je dobrým zdrojem vlákniny a vitaminu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Brusinky dále obsahují železo, vápník, hořčík nebo vitamin B6. O dalších účincích kanadských brusinek se dozvíte ve volně dostupných publikacích. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce. Obsažený vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu, energetickému metabolismu a metabolismu homocysteinu. Dále působí na činnost nervové soustavy, metabolismus bílkovin a glykogenu. Vitamin B6 dále přispívá k běžné psychické činnosti, tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, snižuje míru únavy a vyčerpání a má vliv na regulaci hormonální aktivity. Složení: 100% kanadská brusinka, mrazem sušená, bez přísad a konzervačních látek. Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Tabulka nutričních hodnot:
*DDD – Doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy Vyhledávání produktů Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |