Mrazem sušený červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitamínu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Obsažené železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek, hemoglobinu a přenosu kyslíku v těle. Železo má vliv na normální funkci imunitního systému, přispívá také ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce. Složení:100% červený rybíz mrazem sušený Tabulka nutričních hodnot:
* % RHP – Referenční hodnota příjmu Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |