Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli. Pikantní sůl se hodí k dosolení grilovaného masa, zeleniny a minutek. Lze ji použít i k dochucení hotových pokrmů, kterým dodá ostrost. Pikantní steaky – potřebujeme:
Postup: Steaky vyndáme v dostatečném časovém předstihu z lednice, aby dosáhly pokojové teploty. Potřeme je olivovým olejem a posypeme kořenící směsí. Takto okořeněné steaky necháme 5–10 min. odležet. Následně připravujeme na rozpáleném grilu. Opékáme asi 5 min. z každé strany – závisí na stupni propečení, který preferujete. Po upečení necháme steaky odpočinout asi 5 min. na talíři. Následně podáváme se zeleninou nebo pečivem. Kořenící přípravek Složení:mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chilli Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |