Black Weekend

Sůl mořská pikant

Cena:  2 Kč  1,60Kč
Ušetříte: 20% z ceny

Sleva platí do: 27.11.2022
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do pondělí 28.11 do 6:00.
cas Zboží obdržíte v úterý 29.11 .

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Větší balení šetří přírodu i vaše peníze.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10  g 15 Kč
12 Kč
1,50Kč
1,20Kč
30  g 28 Kč
22,40Kč
0,93Kč
0,75Kč
200  g 79 Kč
63,20Kč
0,39Kč
0,32Kč
400  g 147 Kč
117,60Kč
0,37Kč
0,29Kč
800  g 272 Kč
217,60Kč
0,34Kč
0,27Kč
1600  g 499 Kč
399,21Kč
0,31Kč
0,25Kč

Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli.

Složení: mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chilli

Použití: Pikantní sůl se hodí k dosolení grilovaného masa, zeleniny a minutek. Lze ji použít i k dochucení hotových pokrmů, kterým dodá ostrost.

Pikantní steaky – potřebujeme:

  • 2 hovězí steaky;
  • 1 polévkovou lžíci olivového oleje;
  • podle chuti sůl mořská pikant.Pikant sul

Postup: Steaky vyndáme v dostatečném časovém předstihu z lednice, aby dosáhly pokojové teploty. Potřeme je olivovým olejem a posypeme kořenící směsí. Takto okořeněné steaky necháme 5–10 min. odležet. Následně připravujeme na rozpáleném grilu. Opékáme asi 5 min. z každé strany – závisí na stupni propečení, který preferujete. Po upečení necháme steaky odpočinout asi 5 min. na talíři. Následně podáváme se zeleninou nebo pečivem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Kořenící přípravek


Copyright © 2008 - 2022 Obchod Salvia Paradise