Bylinková sůl je kombinací jemné mořské soli a tradičních českých a italských bylin. Pokrmům dodá příjemnou bylinkovou chuť a vůni spolu s jemnou slaností mořské soli. Při přípravě pokrmů má široké uplatnění. Bylinková sůl je vhodná k přípravě široké škály pokrmů. Lze ji použít k dochucení pečené a vařené zeleniny, polévek a omáček. Své místo má i při grilování masa, sýrů a zeleniny. Bylinkové máslo – potřebujeme:
Postup: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a následně utřeme spolu se směsí soli a bylin. Hotovou směs necháme ztuhnout v misce nebo formičkách alespoň 2 hodiny v lednici. Používáme dle potřeby. Kořenící přípravek Složení:mořská sůl (max. 92 %), směs sušených bylin (petržel, bazalka, majoránka, saturejka, oregano, pažitka) Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |