Mrazem sušené plody brusnice chocholičnaté známé též pod názvem kanadská borůvka. Pro kanadskou borůvku jsou charakteristické velké plody s výraznou borůvkovou chutí, která je k nerozeznání od lesních borůvek. Lyofilizované borůvky jsou vhodné k dochucení jogurtů, müsli, kaší či smoothie. Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Složení:100% borůvky celé (Vaccinium corymbosum), mrazem sušené, bez přísad a konzervačních látek. Tabulka nutričních hodnot:
Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |