Ghí - přepuštěné máslo 400 ml

Cena:  299 Kč
Přidat do košíku:
kusů

SKLADEM: Objednejte do dnes do 6:00.
cas Zboží obdržíte zítra.

Do košíku vložte libovolné množství v kusech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.

Množství Cena cena
 za ks 
Vložit
do košíku
1 ks 299 Kč 299 Kč
2 ks 588 Kč 294 Kč
3 ks 867 Kč 289 Kč
5 ks 1420 Kč 284 Kč
10 ks 2790 Kč 279 Kč

Ghí přepuštěné máslo 400 ml

Máslo přepuštěné tradičním ájurvédským způsobem

Ghí je výrobek původem z Indie, jehož kořeny sahají dávno do minulosti. Ájurvéda na ghí pohlíží jako na základ kuchyně. Jedná se o máslo zpracované z kravského mléka, které se zahřátím zbavuje vody, bílkovin a laktózy – tím získává delší trvanlivost, výrazné, krémové aroma, nežlukne, nekazí se a je vhodné pro alergiky.

Hlavní výhodou ghí je bod přepalování, který se oproti konvenčnímu máslu (150 °C) posunul na hranici 250 °C. Zajímavé je, že ghí není potřeba uchovávat v chladničce. Traduje se, že čím je starší, tím je lepší. Zraje jako víno a výborně se pojí se širokou škálou koření a bylinek.



Ghí od Salvia Paradise je vyráběno tradičním ájurvedským způsobem. Ve střední Evropě známe přepuštěné máslo již několik stovek let. Způsob výroby je však oproti ájurvedskému odlišný. Pravé ájurvédské ghí má příjmnou oříškovo-máslovou chuť a lákavé aroma.

Složení: Máselný tuk nejméně 99,3 %

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

3 682 kJ/879 kcal

Bílkoviny

0 g

Tuky

99,3 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

62 g

Sacharidy

0 g

- z toho cukr

0 g

Sodík

0 mg

Skladování: V temnu a suchu při teplotě do 20 °C.
Upozornění: Změna konzistence zejména při vyšších teplotách není na závadu.

Použití:
Máslo ghí je vhodné na vaření, smažení i pečení. Pokrmům dodává delikatesní nádech oříškové chuti.

CZ 19387

K výrobě byla použita surovina z kontrolovaného ekologického zemědělství v ČR.


Copyright © 2017 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb