O nás

 Salvia Paradise®

Jsme česká rodinná firma zabývající se dovozem bylin a jejich zpracováním do rostlinných prostředků na podporu zdraví a zdravého životního stylu.
Vlastní e-shop a s ním i možnost podělit se o své znalosti ohledně bylin a jejich užívání pro podporu zdraví jsme spustili v roce 2008.
V současné době najdete naše produkty nejen na tomto e-shopu, ale i v kamenných prodejnách se zdravou výživou.

Proč nakupovat u Salvia Paradise®?

 

Nákup kvalitních surovin od pěstitelů

Vždy preferujeme nákup bylin přímo od pěstitelů z volných sběrů v jejich domovinách.

 

Několikanásobná kontrola surovin

Suroviny, které nakupujeme, prochází kontrolou již při jejich výběru. Dále je podrobujeme vstupní kontrole a následně je skladujeme za monitorovaných podmínek, které zaručují udržení jejich stálé kvality.

 

BIO certifikace

Zaměřujeme se na suroviny z bioprodukce a ekologického zemědělství. Suroviny nakupujeme výhradně od certifikovaných dodavatelů. Naše vlastní výroba je pak pod pravidelnou kontrolou certifikační organizace.

 

Systém HACCP

Produkty vznikají v naší vlastní výrobně, kde je zaveden systém HACCP, díky kterému máme celý výrobní proces od nákupu surovin až po expedici finálních výrobků pod přísnou kontrolou.

 

Vlastní výrobní prostory

Suroviny zpracováváme ve vlastních výrobních prostorech. V roce 2019 jsme k těmto účelům postavili novou, moderní a výrobními technologiemi „nabitou” výrobní halu.

Široké možnosti užívání

Naším cílem je dodat zákazníkům kvalitní přírodní produkty, které podpoří jejich zdraví, obsahují maximum účinných látek ve formě, která je pro ně komfortní k užívání. V našem sortimentu tak najdete veganské kapsle se 100% bylinným obsahem, unikátní bezalkoholové tinktury, bylinné prášky s vysokým obsahem a využitelností účinných látek, standardizované extrakty a mnoho dalších produktů.

 

Neustálý vývoj

S týmem našich fytoterapeutů se neustále věnujeme novému vývoji produktů, dle nejnovějších vědeckých poznatků. Již teď se těšíme, až vám představíme naše další novinky.

 

S výběrem rádi poradíme

Samozřejmostí je náš zákaznický servis, který vám poradí s výběrem vhodného produktu či při řešení jiných problémů.

Naše odměna

Naší odměnou je spokojenost našich zákazníků, kteří se k nám pravidelně vracejí, a jejich pozitivní reakce na hodnotících webech.

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>