Sambal

Cena:  2 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do pondělí 23.10 do 6:00.
cas Zboží obdržíte v úterý 24.10.

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10 g 18 Kč 1.8 Kč
30 g 50 Kč 1.667 Kč
50 g 74 Kč 1.48 Kč
100 g 128 Kč 1.28 Kč
250 g 272 Kč 1.088 Kč
500 g 447 Kč 0.894 Kč
1000 g 699 Kč 0.699 Kč

Sambal

Sambal je velice ostrý kořenící přípravek, který se využívá zejména v kuchyni Západní Indie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké paprice. Jedná se o pikantní a vyváženou směs. Neobsahuje sůl.

Složení: Paprika sladká, chilli, česnek, cibule, kurkuma, bobkový list, fenugreek.

Použití:
Sambal doporučujeme na grilování různých druhů mas,zeleniny nebo do ostrých marinád a omáček. Je vhodný i k okamžitému použití – rovnou na hotový pokrm. Dobře se vyjímá na stole vedle soli a pepře.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Výpečky sambal oelek

Na 2 porce potřebujeme:

  • 500 g vepřového boku – bůčku,
  • 5 ks stroužků česneku,
  • 2 polévkové lžíce koření Sambal,
  • 1 lžička sójové omáčky,
  • 1 lžička soli a kmínu,
  • 1–2 cibule,
  • 3 dcl vody,
  • snítka libečku.

Postup: Ze sambalu, deci vody, sójové omáčky, soli, kmínu, libečku a rozdrceného česneku si připravíme marinádu, do které vložíme na kostičky nakrájený bůček. Necháme marinovat cca 1,5 hod. Na dno pekáče si rozprostřeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme marinované kostičky, podlijeme zbytkem vody a pečeme dozlatova. Podáváme s rýží.


Copyright © 2017 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb