Pepř citronový

Cena:  3 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do dnes do 6:00.
cas Zboží obdržíte zítra.

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10 g 27 Kč 2.7 Kč
30 g 69 Kč 2.3 Kč
50 g 98 Kč 1.96 Kč
100 g 189 Kč 1.89 Kč
250 g 457 Kč 1.828 Kč
500 g 880 Kč 1.76 Kč
1000 g 1692 Kč 1.692 Kč

Pepř citronový

Pepř citronový je směs koření, obsahující bílý pepř a citronovou kůru. Pepř bílý je plodem pepřovníku černého, což je stálezelená liána dorůstající délky až 4 m. Sběrnou částí z pepřovníku je plod, který je znám podle způsobu zpracování jako pepř černý, bílý nebo zelený.
Obsahem této směsi koření je pepř bílý, který se získává z vyzrálých bobulí máčením ve vodě a odstraněním slupky. Bílý pepř je oproti konvenčnímu pepři ostřejší a výraznější na chuti i vůni. Citronová kůra dolaďuje pikantnost a aroma dominantního bílého pepře.

Složení: Pepř bílý, citronová kůra 20 %.

Použití:
Pepř citronový dodává příjemnou, peprně kyselou chuť mořským, ale i sladkovodním rybám a plodům, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Výhodou bílého pepře je, že neobarví světlé omáčky.

Okoun na citronovém pepři

Na 2 porce potřebujeme:

  • 2 polévkové lžíce másla,
  • 1 lžička olivového oleje,
  • 4 filety z tilapie (okoun nilský),
  • pepř citronový,
  • sůl dle chuti.

Postup: Na pánvi rozehřejeme máslo a pak přidáme olej. Mezitím si připravíme filety, které osolíme a posypeme citronovým pepřem. Vložíme do pánve a smažíme z každé strany cca 3 min. Doporučujeme ještě pak další 4 min. podusit, např. se zeleninou.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.


Copyright © 2017 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb