Maďarské koření je velice oblíbený kořenicí přípravek. Jedná se o jemně pikantní směs, která se hodí zejména na steaky, rožněná masa, pikantní omáčky a guláše. Maďarské koření má výrazné paprikové aroma dokreslené vůní kmínu. Chuť je příjemně papriková a mírně pikantní, kmínová. Maďarské koření se výborně hodí zejména na grilovaná masa, zeleninu a steaky. Vhodné je také do gulášů, paprikových omáček, luštěnin, zelných a gulášových polévek. Maďarský gril Na čtyři porce potřebujeme:
Postup: Maďarské koření smícháme s olejem a touto marinádou potřeme plátky masa, které necháme v ledničce odležet alespoň dvě hod. Poté opékáme na grilu či pánvi a podáváme. Složení:mořská sůl (max. 15 %), paprika sladká a pálivá, kmín, cibule, pepř Dávkování a příprava:Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |