Ghí - přepuštěné máslo BIO 400 ml

Cena:  339 Kč
Přidat do košíku:
kusů

SKLADEM: Objednejte do pondělí 21.10 do 6:00.
cas Zboží obdržíte v úterý 22.10.

Do košíku vložte libovolné množství v kusech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.

Množství Cena cena
 za ks 
Vložit
do košíku
1 ks 339 Kč 339 Kč
2 ks 668 Kč 334 Kč
3 ks 987 Kč 329 Kč
5 ks 1620 Kč 324 Kč
10 ks 3190 Kč 319 Kč

BIO máslo přepuštěné tradičním ájurvédským způsobem

Ghí je výrobek původem z Indie, jehož kořeny sahají dávno do minulosti. Ájurvéda na ghí pohlíží jako na základ kuchyně. Jedná se o máslo zpracované z kravského mléka, které se zahřátím zbavuje vody, bílkovin a laktózy – tím získává delší trvanlivost, výrazné krémové aroma, nežlukne, nekazí se a je vhodné pro alergiky.

Hlavní výhodou BIO ghí je bod přepalování, který se oproti konvenčnímu máslu (150 °C) posunul na hranici 250 °C. Zajímavé je, že BIO ghí není potřeba uchovávat v chladničce. Traduje se, že čím je starší, tím je lepší. Zraje jako víno a výborně se pojí se širokou škálou koření a bylinek.Ghí máslo BIO rodinné

Ghí BIO od Salvia Paradise® je vyráběno tradičním ájurvédským způsobem. Ve střední Evropě známe přepuštěné máslo již několik stovek let. Způsob jeho výroby je však odlišný oproti ájurvédskému. Pravé ájurvédské ghí má příjmnou oříškovo-máslovou chuť a lákavé aroma.

Skladování: V temnu a suchu při teplotě do 20 °C.
Balení: 400 ml
Upozornění: Změna konzistence zejména při vyšších teplotách není na závadu.

Použití:
BIO máslo ghí je vhodné na vaření, smažení i pečení. Pokrmům dodává delikatesní nádech oříškové chuti.

CZ 19387

K výrobě byla použita surovina z kontrolovaného ekologického zemědělství v ČR.

Složení: BIO máselný tuk nejméně 99,3 %

 

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

3 682 kJ/879 kcal

Bílkoviny

0 g

Tuky

99,3 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

62 g

Sacharidy

0 g

- z toho cukr

0 g

Sodík

0 mg

Zemědělství EU


Copyright © 2019 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb