Chilli Ancho

Cena:  3 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do pondělí 14.10 do 6:00.
cas Zboží obdržíte v úterý 15.10 .

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10  g 27 Kč 2,70Kč
30  g 69 Kč 2,30Kč
70  g 149 Kč 2,13Kč
130  g 256 Kč 1,97Kč
250  g 450 Kč 1,80Kč
500  g 818 Kč 1,64Kč
1000  g 1469 Kč 1,47Kč

Chilli Ancho (lat. Capsicum annuum) je před usušením známé jako paprika Poblano. Dorůstá délky až 15 cm, šířka papriky nepřekračuje 7 cm. Pochází z Puebla v Mexiku. Nezralé plody mají tmavě zelenou, někdy fialovou barvu, při dozrávání se barva mění až na černou.

Chilli Ancho je mírně pálivé chilli, které je často zaměňováno za chilli Pasilla. Vyznačuje se ovocitou, sladkou chutí s náznakem švestek a rozinek. Lze nalézt i chuť připomínající rajčata či tabák. Jsou velice jemné, ale umí překvapit příjemným teplem. Barvu mají tmavě čokoládovou až černou.

Chilli přispívá k udržení normálního zdraví žaludku, podporuje růst vlasů a působí jako antioxidant. Má vliv na metabolismus tuků a sacharidů, snížení příjmu kalorií, je vhodné při kontrole hmotnosti. Podporuje termogenezi – zvyšování produkce tepla.

Pálivost: 2 500 SHU

 

Složení:

100% chilli Ancho – celé papričky.

Dávkování a příprava:

Hodí se především do omáček – studených i teplých, je součástí těch nejkvalitnějších chilli omáček. Před použitím se většinou semena vyjmou. Při rozmělňování uvolňuje chilli Ancho jemnou pikantnost.

Skladování: Skladujte pečlivě uzavřené.


Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>