100% ARABICA; Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael Kostarika se řadí mezi země, které pěstování a výrobu kávy dovedly téměř k dokonalosti. Káva Costa Rica z regionu Tarrazu, kde jsou kávovníky pěstovány na vyhaslých vulkánech, ve vysokých nadmořských výškách. Zde káva získává svoji hedvábnou, ale stále bohatou chuť s jemnou, hustou a soudržnou cremou. V šálku nacházíme jemně sladkou, čokoládu připomínající, výjimečnou chuť. Kostarická káva je přímo vhodná pro dámy, ale i pro ty, kteří s plantážní kávou začínají. Nechte se svádět silou životodárných vod Pacifiku. Aktuálně pro vás pražíme:Costa Rica SHB EP Tarrazu San Rafael Káva je pěstována v jedné z nejznámějších oblastí pěstování kávy na světě – Tarrazú, v nadmořské výšce 1 200–2 000 m n. m., je charakteristická decentní kyselostí, krémovým tělem, chutí švestek a čokolády. SHB (strictly hard bean) – toto označení nesou kávy, které jsou v Kostarice vypěstované v nadmořské výšce 1 200–1 650 m n. m. Kávy z vyšších nadmořských výšek jsou charakteristické výraznějším aroma a rozmanitější chutí. EP (European preparation) – je kvalitativní třída kávy daná obsahem defektních zrn a jejich velikostí Zrno bylo zpracováno mokrou metodou Udělejte si čas na čerstvou kávu a poznejte s námi všechny chutě světa. Kávu Costa Rica Tarrazu se Vám snažíme dodat co nejčerstvěji upraženou. Můžete si ji vychutnat již od jejího dodání, avšak k plnému rozvinutí chutí a vůní dochází až po 7 dnech od pražení. Aby Váš chuťový zážitek byl co nejlepší, doporučujeme nechat kávu po tuto dobu dozrát v původním sáčku s aromaventilem. Datum pražení najdete na zadní etiketě. Balení: 1000 g Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |