Chia semínka - akce 239 Kč/kg

Vážený zákazníku,

dovolte nám, abychom Vás informovali o nové, lepší ceně chia semínek  zlevněných o dalších 60 Kč na 1kg !!!

Nabízíme pouze chia semínka 1. jakosti s čistotou 99.9%. Na trhu se vyskytuje více jakostí. Rozdíl v ceně mezi 1. a 3. jakostí může být až celá třetina. U nás máte záruku nejlepšího poměru cena / kvalita.

Pro velké množství obsažených proteinů (20 - 22 % energetické hodnoty) jsou využívána nejčastěji sportovci - k nárůstu a udržení svalové hmoty, k udržení normálního stavu kostí. Chia semínka mají výborné hydrofilní vlastnosti, dokáží na sebe navázat velké množství vody a tím zvětšit svůj objem až 12x. Díky této vlastnosti je tělo velmi dobře a postupně hydratováno zevnitř a připraveno na náročné sportovní výkony - proto jsou přezdívána semínka běžců.

Chia semínka

Navázáním vody na chia semínka vznikne gel (v poměru 1 díl semínek na 9 dílů vody). Schopnost semínek několikanásobně zvětšit svůj objem, lze také využít při různých dietách. Objem a zároveň vysoký podíl vlákniny přináší kýžený pocit sytosti.  Semínka nemají žádnou specifickou chuť, doporučujeme s nimi obohacovat jogurty, saláty i ovocné šťávy. Vhodné je také jejich užívání celiaky, neobsahují lepek.

Chcete o chia vědět více?

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/chia-seminka-salvia-hispanica-p-993.html?cPath=13_735

Při objednávce nad 1800 Kč do ČR a od 100 EUR do SR poštovné zdarma.

 

 

Nakupujte u prověřených profesionálů - nakupujte u Salvia Paradise!

 

 

 

  

 

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

Akční ceny platí pouze po omezenou dobu - do 10.9.2015

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>