Nové 100% bylinné kapsle v sortimentu

Vážený zákazníku,

dovolte nám, abychom Vás informovali o nových kapslí, které jsme pro Vás zařadili do sortimentu Salvia Paradise®. Jedná se o 100% přírodní kapsle vyrobené bez jakýchkoliv přidaných látek a aditiv. Obal kapsle je vyroben z HPMC a je tudíž vhodný jak pro vegetariány tak vegany.

Guduchi - chebule srdčitá - kapsle

Guduchi patří do skupiny antioxidantů a adaptogenů. Přispívá k duševní pohodě, udržuje normální funkce dýchací soustavy, podporuje imunitní systém. Má vliv na celkové zdraví organismu, blahodárně působí na funkce jater a kůže, ovlivňuje metabolismus tuků. Normalizuje hladinu cukru v krvi, doporučuje se pro podporu zdraví močových cest a funkce ledvin.


Guduchi nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-guduchi-tinospora-cordifolia-c-13_306.html

Moringa olejodárná - kapsle

Moringa olejodárná - lat. Moringa oleifera pochází z Indie, z oblasti kolem Himalájí. Jedná se o bylinu, která je využívána v tradiční fytoterapii.


Moringu olejodárnou nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-moringa-olejodarna-moringa-oleifera-c-13_898.html

Kozinec blanitý - kapsle

Primární účinek kozince blanitého je na imunitní systém, působí na aktivaci imunitních buněk - makrofágů. Je významným adaptogen, má vliv na odolnost organismu proti fyzické a psychické zátěži. Patří do skupiny antioxidantů, přispívá k udržení normálních funkcí kardiovaskulárního systému, krevního oběhu a tlaku, cévní soustavy a udržuje normální hladinu krevního cukru. Je doporučován párům snažícím se o početí - kozinec podporuje pohyblivost spermií.


Kozinec blanitý nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-kozinec-blanity-astragalus-membranaceus-c-13_315.html

Graviola - kapsle

Graviola - lat. Annona muricata je jedinečná rostlina z Amazonie používaná jihoamerickými indiány. Jedná se o malý, vzpřímený, neopadavý strom dorůstající výšky až 6 m. Pro fytoterapii je sbíraný list, který je hladký, oválný a tmavě zelený. Poznejte sílu pralesa.


Graviolu nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-graviola-annona-muricata-c-13_212.html

Nopál - opuncie - kapsle

Nopál je tradiční mexický kaktus, moderní vědou objevený teprve nedávno. Obsah endemických látek v nopálu z něj dělá"SUPERFOOD" budoucnosti. Nopál má vliv na hmotnost, je vhodný pro kontrolu tuků a metabolismu tuků. Nopál zabraňuje kocovině!


Nopál nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-nopal-opuntia-ficus-indica-c-13_276.html

Fialová kukuřice - kapsle

Fialová kukuřice pochází z Ameriky, z peruánských And, kde byla vypěstována z planých rostlin. Američtí indiáni ji pěstovali již před 5 000 lety, dnes se pěstuje i v Evropě. Fialová barva kukuřice je zapříčiněna obsahem ceněných antokyaninů. Fialová kukuřice udržuje zdraví močového ústrojí a zažívací funkce, je nápomocná pro udržení normálních funkcí srdce.


 

Fialovou kukuřici nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-fialova-kukurice-maiz-morado-c-13_197.html

Kurkuma - kapsle

Kurkuma je známá především jako koření, avšak její působení má daleko širší záběr s mnoha pozitivními účinky na naše tělo. Kurkuma usnadňuje trávení, povzbuzuje chuť k jídlu, přispívá k normální funkci jater, odstraňuje tuk v játrech, udržuje zdravou pleť, ovlivňuje duševní rovnováhu. Působí jako antioxidant, harmonizuje dýchací aparát a kardiovaskulární funkce. Doporučuje se pro udržení normálního zdraví kloubů a kostí, má vliv na imunitní systém.


 

Kurkumu nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/byliny-a-z-kurkuma-curcuma-longa-c-13_824.html

Dále jsme pro Vás nově do sortimentu kapslí ve skleněném obalu, HPMC tobolkách a ve 100% přírodní čistotě bez přidaných látek a aditiv zařadili:

Echinacea - třapatka nachová - kapsle

Rakytník řešetlákový - kapsle

Psyllium - kapsle

Třezalka tečkovaná - kapsle

Lapacho - kapsle

Damiána - kapsle

Kompletní nabídku kapslí najdete zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/bylinne-kapsle-tablety-c-320.html

Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Při objednávce nad 2000 Kč bez DPH do ČR poštovné zdarma.

 

Nakupujte u prověřených profesionálů - nakupujte u Salvia Paradise!

  

 

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

(Vystaveno dne 29 .7. 2015, informace v tomto článku jsou platné po omezenou dobu.)

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>