Mochyně peruánská - jarní probuzení

Mochyně peruánská - jarní probuzení se slevou 10%

(pokud se Vám tento e-mail nezobrazuje korektně, klikněte prosím na tuto větu)

Mochyně peruánská byla čerstvě usušená pro naši firmu a dovezená přímo z Peru. Nyní do neděle 6. 4. 2014 zaváděcí sleva na novou šarži 10%.

Mochyni nakoupíte zde

Plody Goldenberries mají těžce popsatelnou příjemně ovocitou chuť, rozlévající se po celém jazyce. Vzdáleně připomíná pomeranče a limetky, přičemž voní po karamelu. Tato chuť během několika okamžiků transformuje mezi ovocnou lehkou a hutnou sladkokyselou a opět nazpátek. Důležité je přivonět a nechat se unést dálkou peruánské přírody, na níž našinec není při chuti zvyklý.

Mochyni nakoupíte zde

Plody mochyně nejsou jen chutnou svačinkou, ale plnohodným superfood. Mochyně peruánská - goldenberries má vysoký obsah vitamínu C a je též uznávaným zdrojem rutinu a vitamínu A. Díky této kombinaci působí silně antioxidačně, ochraňuje buňky před degenerací - tedy stárnutím a taktéž působí stimulačně na imunitní systém.  Díky těmto a dalším obsahovým látkám, nezvyklým u ovoce (příbuznost s rajčetem) jako jsou minerální látky a další vitamíny např. B ,se řadí k elixírům mládí a její užívání je vysoce prospěšné pro celý organismus včetně chuťových buněk. Navíc má mochyně velice nízký glykemický idex a je tak zdravou chutnou sladkostí.

Přímý link https://www.salviaparadise.cz/mochyne-peruanska-physalis-p-363.html?cPath=160_250

Při objednávce nad 1800Kč poštovné zdarma do ČR do Sk od 100EUR.

Nakupujte u prověřených profesionálů - nakupujete u nás!

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

 (Informace a akce uvedené v tomto článku jsou platné do 6.4.2014.)

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>