Acai - antioxidační bomba

Acai - EUTERPE OLERACEA

Acai jsou plody palmy Euterpe oleracea, která se vyskytuje v Amazonii. Palma Acai dorůstá až 25 m a plodí kolem 20kg plodů, které jsou významným prvkem v potravě zdejšího obyvatelstva.

ACAI NAKOUPÍTE ZDE....

Plody acai mají temně tmavou barvu díky přírodní látce anthokyaninu (silný antioxidant) a kakaovou vůni a chuť. Testováním antioxidační aktivity bylo zjištěno jedno z nejvyšších čísel ORAC (oxygen radical absorbance capacity), tedy schopnost pohlcení volných kyslíkových radikálů. Acai je tedy v tuto chvíli jeden z nejsilnějších antioxidantů na světě.

Acai bývá využíváno ke zvýšení fyzické i psychické aktivity. U oslabených jedinců s nízkou imunitou. Díky antioxidační aktivitě je acai užíváno proti předčasnému stárnutí a vlivu volných kyslíkových radikálů. Uplatňuje se především u jedinců, jenž jsou jejich vlivům vystaveni nejčastěji (kuřáci, pesticidy a chemická hnojiva v potravě, nadměrné slunění, znečišťující látky z okolí). Hojně je využíváno sportovci k optimalizaci výkonu, či zvýšení svalové hmoty. Acai dále pomáhá udržovat hladinu cholesterolu v krvi a udržuje správné zažívání.Využíváno je velice často také k hubnutí.

ACAI NAKOUPITE ZDE...

Acai dokáže spolehlivě nabudit organismus před blížící se zimou a pochmurnými dny.

Užívání acai je velmi jednoduché a příjemné. Asi 2 lžičky prášku rozmíchat ve vodě, džusu, šťávě a vypít na lačno. Vhodné užívat 3x denně před jídlem po dobu aspoň 10 dnů - optimálně 21. Pro desetidenní kůru je vhodné 100g balení.

Přímý link k acai: https://www.salviaparadise.cz/acai-prasek-p-779.html?cPath=13_402

Při objednávce nad 1800Kč poštovné zdarma do ČR do Sk od 100EUR. Nově dobírka do SK

Nakupujte u prověřených profesionálů - nakupujete u nás!

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

(Informace v tomto článku jsou platné po omezenou dobu.)

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>