Jiaogulan - bylina nesmrtelnosti - sleva

Jiaogulan - Ženšen pětilistý - Gynostemma pentaphyllum

 

Nová cena této vynikající adaptogenní byliny!!

Jiaogulan se nazývá i jako „bylina nesmrtelnosti" nebo pětilistý ženšen. Je považována za nejzdravější a nejléčivější bylinu světa. Řadí se do kategorie antioxidantů, adaptogenů, antistresorů, tedy byliny, které pozitivně ovlivňují lidský organismus, psychickou a fyzickou rovnováhu.

Jiaogulan obsahuje cca. 82 různých saponinů. Saponiny jsou unikátní látky s jedinečnými účinky, ktoré jsou obsaženy zpravidla v rostlinách. Z Jiaogulanu se připravuje velice chutný čaj, jenž účinky předčí ženšen pravý. Adaptogenní účinek Gynostemma se projevuje ihned po vypití a to navozením dobré psychické pohody, odbouráním vyčerpanosti a otupělosti. Povzbuzující účinek není jako u jiných stimulantů na dluh, po odeznění účinku se neprojevuje otupělost větší než před užitím. Jiaogulan se používá k harmonizaci celého organismu, čímž pomáhá i proti nespavosti. Jiaogulan je velmi šetrný k organismu s obrovským potenciálem a silou přírodního produktu.

Chcete vědět více o jiaogulanu....

Jiaogulanu nabízíme 2 sorty

Jiaogulan HQ - ( High Quality - nejvyšší kvalita)

Jiaogulan s označením HQ - High Quality (nejvyšší kvalita) je tříděn a  zpracováván podobně jako nejkvalitnější čaje. Na jeho kvalitu jsou kladeny nejvyšší nároky.

 

Jiaogulan nature

Sorta velice kvalitního jiaogulanu s označením nature, nepodléhá po sklizni žádnému zpracování.  Jiaogulan nature je chuťově hrubější, avšak v obsahu látek je roven Jiaogulanu HQ.

Při nákupu na 1800Kč poštovné zdarma!

Nakupujte u prověřených profesionálů - nakupujete u nás!

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

(Informace a slevy v tomto článku jsou platné do 30.6.2011)

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>