Jak na maturity a jiné zkoušky se Salvia Paradise

Květnové novinky na Salvia Paradise 

Maturity či jiné zkoušky, ať školní či životní, vyžadují maximální koncentraci. K tomuto se z přírodních látek využívají stimulanty. Pokud potřebujeme zefektivnit proces učení využíváme přírodní  nootropika, tedy látky zásobující mozek živinami a zvyšující jeho výkon.

Tyto dvě skupiny bylin lze využívat současně a maximalizovat tak svojí šanci na úspěch. Byliny námi nabízené, jsou k těmto účelům využívány po stovky a někdy i tisíce let. Při nákupu těchto bylin si dejte pozor na přípravky obsahující mizivé procento účinných látek. Tyto velmi často nabízené doplňky stravy pak vrhají špatný stín na byliny, které jsou v normálních koncentrancích velmi účinné.

Se Salvia Paradise máte jistotu nákupu kvalitních a účinných bylin a produktů

Nejlepší přírodní stimulanty a jejich krátký přehled

Guarana:

Guarana je velmi známý a účinný stimulant. Jeden z těch, jehož pověst je zkažena potravinovými doplňky a malém obsahu účinných látek.Obsahuje přes 5% kofeinu ale i theofylinu a theobrominu tyto látky v kombinaci působí jako zcela nová struktura. Mají dlouhodobější účinek než káva. Nedráždí žaludek.

Chcete vědět více o guaraně....

Schizandra čínská

Schizandra čínská je vynikající stimulant a taktéž adaptogen. Mimo okamžitý a silný stimulační účinek má vliv na psychiku a stres. Po již 5 denním užívání se dostavuje účinek odbourávající stres. Neobsahuje kofein.

Chcete vědět více s schizandře...

Kakaove boby

Kakaové boby jsou výchozí surovina k výrobě čokolády. Zamysleli jste se někdy, proč se po snědení čokolády cítíte lépe? Ano můžou za to kakaové boby. Teď si představte, že  po požití 100% kakaa je tento účinek 20x silnější. Kakaové boby obsahují anandamid, arginin, dopamin, tryptofan, theobromin. Tyto látky přímo ovlivňující psychickou pohodu a výkonnost organismu.Díky působení kanabinoidu anandaminu, esenciální aminokyseliny tryptofanu, fenylalaninu a theobrominu dochází k vyplavení několika hormonů mj. serotoninu, jenž mají jako komplex za následek - pocit uvolnění, štěstí, klesnutí hladiny stresových hormonů a zároveň mírnou stimulaci, podněcující k další tvořivosti. Kakaové boby se v tomto stávají skvělým antistresorem a adaptogenem. Pocit uvolnění a mírná stimulace se dostaví již velmi brzy po požití kakaových bobů – řádově do několika desítek minut. Dojde k rozjasnění očí, mysli a ke zvýšení chuti do práce. Kakaové boby se tímto stávají skvělým pomocníkem při studiu, či psychicky a fyzicky náročných zaměstnáních a úkonech.

Chcete vědět více o kakaových bobech....

V kategorii stimulantů máme v naší nabídce 21 unikátních bylin a 75 produktů. Každý si vybere přesně na tělo a ducha..

Nootropika.

Nootropika jsou látky zvyšující zásobování mozku živinami. Nejčastěji kyslíkem, ale i vitamíny, či nootropními látkami.

Gotu kola - Bráhmí - Pupečník asijský

 

Gotu kola se podílí na činnosti centrální i periferní nervové soustavy jako tonikum, adaptogen a nootropikum. Obsahuje nootropní látky působící na činnost transmiterů, chemických „poslíčků“ v mozku. Současné výzkumy potvrzují významné zlepšení paměti..

Chcete vědět více o Gotu kole...

Ginko Biloba

Ginko biloba je další velice ceněná rostlina, na níž doplňky stravy hodily stín neúčinnosti. Při tom je v dobře připravených nálevech či extaktech velice potetní a ceněná. Základním účinkem ginko je rozšiřování kapilár v periferním cévním řečišti a zlepšení průtokových vlastností krve (vazodilatace) a dále antioxidační účinky. Tedy jinan dvoulaločný způsobuje prokrvení i těch nejjemnějších žilek v celém organismu a tím přinesením důležitého kyslíku a glukózy. Toto má za následek lepší prokrvení mozku, zlepšení koncentrace a schopnosti lépe si zapamatovat např. učivo - vhodné pro studenty. Vrcholový manažeři se stávají výkonnějšími - více si pamatují, rychleji se rozhodují

Chcete vědět více o ginko...

Tento výčet není úplný, na Salvia paradise máme přes 400 druhů bylin a bylinných přípravku. Podělte se o tento mail i se svými známými, maturanty, vysokoškoláky a lidmi potřebujícími zvednout výkonnost či kapacitu mozku.

 

Poštovné nad 1800Kč zdarma 

 

 

 (Vydáno dne 4.5.2011, informace v tomto článku jsou platné pouze po omezenou dobu.)

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>