Jarní pomoc - rakytník - schizandra - kakao

Dubnové novinky na Salvia Paradise 

 Po dlouhé zimě je organismus zesláblý. Imunita je po virových atakách oslabena a na organismus dopadá vyčerpání. Lidé se cítí chronicky nemocní, fyzicky a psychicky unavení. Pokud nevíte co s tím, připravili jsem pro Vás posilující balíček bylin. Balíček jarní pomoc je unikátním komplexem bylin zvedající výkonnost organismu, posilující imunitu a částečně i očišťující. 

Balíček "Jarní pomoc"

Balíček jarní pomoc je unikátním komplexem bylin zvedající výkonnost organismu, posilující imunitu a částečně i očišťující.

Balíček jarní pomoc využíváme většinou po dlouhých zimních měsících, kdy trpíme jarní únavou a potřebujeme se opět dostat do energického tempa. 

Balíček je složen z třech oddělených bylin, mající různý efekt na organismus.

Balíček můžete zakoupit ve 200g i výhodném 400g balení

Rakytník řešetlákový - Rakytník je vitamínová bomba. Výrazně posiluje vyčerpanou imunitu. Zvyšuje odolnost organismu a jemně povzbuzuje.

chcete vědět více o rakytníku.....

Schizandra čínská - schizandra čínská je bylina I. řádu tradiční čínské medicíny. Patří mezi nejcennější adaptogeny, se silným stimulačním a detoxikačním účinkem. Odbourává stres, působí antioxidačně a normalizuje jaterní funkce

chcete vědět více o schizandře.....

Kakaové boby- 100% nepražené kakao z Pobřeží Slonoviny. Kakaové boby obsahují enormně velké množství antioxidantů. Mají okamžitý vliv na lidskou psychiku.Díky působení kanabinoidu anandaminu, esenciální aminokyseliny tryptofanu, fenylalaninu a theobrominu dochází k vyplavení několika hormonů mj. serotoninu, jenž mají jako komplex za následek - pocit uvolnění, štěstí, klesnutí hladiny stresových hormonů a zároveň mírnou stimulaci, podněcující k další tvořivosti

chcete vědět více o nepraženém kakau.....

Veškeré byliny můžete u nás nakoupit samostatně v libovolných gramáží tak i ve zvýhodněném balíčku

 

 

Poštovné nad 1800Kč zdarma 

(Informace v tomto článku jsou platné pouze po omezenou dobu.)

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>