Připravte se na jarní očistu

Dobrý den,

tento týden bychom se rádi věnovali jarní očiště, kterou by něměl nikdo zanedbávat.

Dvě neúčinnější byliny pro jarní očitu naleznete v kategorii Kombinace bylin Pure Peru a v kategorii Chlorella - Chlorella vulgaris.

Pure Peru 40g

Jedinečná kombinace tradičních bylin, které byly smíchány dle osvědčené receptury peruánských léčitelů ze 4 nejpoužívanějších bylin na očistu těla. Ve směsi najdeme bylinu manayupa, canchalagua, chanca piedra a cola de caballo.

Kombinaci bylin Pure Peru 40g nakoupíte zde...


Pure Peru AF tinktura

- v nabídce dvě velikosti balení: 50 ml a 30 ml. Ideální na cesty a jako udržovací kúra. Bezalkoholová tinktura je příjemně sladká a má vůni použitých peruánských bylin.

Bezlakoholovou tinkturu Pure Peru nakoupíte zde...


Chlorella Japanese - dezintegrovaná HQ

- bezkonkurenční 100% čistá, dezintegrovaná, japonská chlorella nejvyšší kvality. Dezintegrace znamená, že došlo k rozrušení buněčné stěny, což zaručuje a je nutné pro dobré vstřebávání chlorelly. Chlorella čistí a detoxikuje organismus, patří mezi alkalizační potraviny a řadí se mezi prostředky pro udržení vitality a neregie. Podporuje celkové zdraví, imunitní systém, fungování jater, trávení a zdraví srdce a cév.

Chlorella Japanese - dezintegrovanou HQ nakoupíte zde...


Chlorella - Japanese kapsle 120 ks

- nejsnazší forma užívání. V nabídce dvě velikosti balení: 120 ks a 60 ks. Kapsle jsou vhodné pro vegetariány, vegany a lidi, kteří rádi cestují a upřednostňují pohodlnost užívání. Stačí 4 tobolky 3× denně vždy před jídlem a očista je zaručená.

Kapsle chlorelly nakoupíte zde...


Chlorella Japanese tablety

- jedná se také o dezitegrovanou chlorellu slisovanou do malých, snadno se užívajících tabletek. Tablety neobsahují žádné přídatné látky. V nabídce ochutnávkové balení 25 g a ekonomicky výhodné balení 800 ks.

Chlorella Japanese tablety nakoupíte zde...


 

Obchodní sdělení.

Veškeré ceny jsou uvedeny vč. DPH!

Při objednávce nad 1800 Kč do ČR a od 100 EUR do SR poštovné zdarma.

Nakupujte u prověřených profesionálů – nakupujte u Salvia Paradise!

 

 

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

( Informace v tomto článku jsou platné po omezenou dobu. )

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>