Připravte se na zimu

Vážený zákazníku,

dovolte, abychom Vám pomohli s přípravou na zimu - na chladné dny, ve kterých jsme vystaveni neustálému boji s nepříznivým počasím.

Výrobky jsou vhodné i pro děti od tří let a zejména bezalkoholové tinktury jsou u nich obvzlášť oblíbené. Dávkování pro své nejmenší prosím upravte podle vzorce, který naleznete na konci tohoto článku.

Kombinace bylin Muňa–Wira je unikátní směs dvou bylin tradiční peruánské medicíny – Muňa Muňa (lat. Minthostachys setosa) a Wira Wira (lat. Gnaphalium graveolens) .

Společně tvoří nejúčinnější, 100% přírodní prostředek, který pomohl více jak 1000 našim spokojeným zákazníkům.

Muňa–Wira antigrip 70g

Účinky jsou citelné již po prvním užití odvaru!

 

Muňa–Wira antigrip nakoupíte zde…

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/muna-wira-antigrip-70g-p-564.html?cPath=13_1010


Muňa–Wira AF tinktura

 

- Výhodou AF tinktury je příjemná chuť i aroma, a co je hlavní, nejsnadnější dávkování a užívání. V nabídce dvě velikosti balení: 50 ml a 30 ml.

 

Muňa–Wira AF tinkturu nakoupíte zde…

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/index.php?cat=bok&main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=mu%C5%88a+-+wira+AF+tinktura


Velice oblíbenou a vysoce účinou bylinou je Echinacea - třapatka nachová. Dovolujeme si vám doporučit bezalkoholovou tinkturu, která bude chutnat i dětem - je příjemně sladká.

Echinacea - Třapatka nachová AF tinktura

- podporuje imunitní systém, má vliv na funkce horních cest dýchacích a dolních cest močových. Echinacea udržuje přirozené zdraví dýchacího systému.

 

Echinaceu - Třapatku nachovou AF tinkturu nakoupíte zde...

Přímý link: https://www.salviaparadise.cz/index.php?cat=bok&main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Echinacea+-+T%C5%99apatka+nachov%C3%A1+AF+tinktura

 


Úprava dávkování bezalkoholových tinktur pro děti od tří let: počet kapek v „dospělé“ dávce vydělíme číslem 75, toto vynásobíme hmotností vašeho dítěte v kg a vyjde nám počet kapek v „dětské“ dávce.

Veškeré ceny jsou uvedeny vč. DPH!

Při objednávce nad 1800 Kč do ČR a od 100 EUR do SR poštovné zdarma.

Nakupujte u prověřených profesionálů – nakupujte u Salvia Paradise!

WWW.SALVIAPARADISE.CZ

 

 

Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>