BIO máslo přepuštěné tradičním ájurvédským způsobem Ghí je výrobek původem z Indie, jehož kořeny sahají dávno do minulosti. Ájurvéda na ghí pohlíží jako na základ kuchyně. Jedná se o máslo zpracované z kravského mléka, které se zahřátím zbavuje vody, bílkovin a laktózy – tím získává delší trvanlivost, výrazné krémové aroma, nežlukne, nekazí se a je vhodné pro alergiky. Hlavní výhodou BIO ghí je bod přepalování, který se oproti konvenčnímu máslu (150 °C) posunul na hranici 250 °C. Zajímavé je, že BIO ghí není potřeba uchovávat v chladničce. Traduje se, že čím je starší, tím je lepší. Zraje jako víno a výborně se pojí se širokou škálou koření a bylinek. Ghí BIO od Salvia Paradise® je vyráběno tradičním ájurvédským způsobem. Ve střední Evropě známe přepuštěné máslo již několik stovek let. Způsob jeho výroby je však odlišný oproti ájurvédskému. Pravé ájurvédské ghí má příjmnou oříškovo-máslovou chuť a lákavé aroma. BIO máslo ghí je vhodné na vaření, smažení i pečení. Pokrmům dodává delikatesní nádech oříškové chuti. CZ 19387 K výrobě byla použita surovina z kontrolovaného ekologického zemědělství v ČR.
Složení:BIO máselný tuk nejméně 99,3 % Tabulka nutričních hodnot:
Dávkování a příprava:Skladování: V temnu a suchu při teplotě do 20 °C. Upozornění: Změna konzistence zejména při vyšších teplotách není na závadu. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |