Camu camu (lat. Myrciaria dubia) je strom rostoucí v záplavových oblastech Amazonie, především pak v Peru a Brazílii. Camu camu je známý především pro své kyselé, vitamínem C nabité plody Camu cherry. Plody camu camu BIO mají enormní obsah vitamínu C, cca 30× tolik, co pomeranče, což se také odráží na jejich kyselé chuti. Camu camu BIO, patřící do skupiny zvané „super ovoce“, je skutečným darem amazonských pralesů. Prášek z tohoto kyselého ovoce je bohatým zdrojem především přírodního vitamínu C. Ten, jak známo, přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa, podporuje normální funkci nervové soustavy a přispívá k normální psychické činnosti.
Složení:100% Myrciaria dubia BIO Tabulka nutričních hodnot:
* RHP – referenční hodnota příjmu Dávkování a příprava:Jednu čajovou lžičku rozmícháme s vodou, džusem či jinou šťávou a užíváme 3× denně. Doporučujeme přidávat do jídel, zmrzlin a koktejlů pro zvýšení jejich nutriční hodnoty. TIP na přípravu: Požadované množství nejprve vložíme do sklenice, přidáme pouze 2× více vody nežli prášku a rozmícháme na hustou pastu. Tuto pastu již libovolně doředíme tekutinou, přičemž nevznikají hrudky. Prášek dokonale rozmícháte i s pomocí našeho Shakeru Salvia Paradise 500+100 ml. Upozornění: Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |