Sůl mořská pikant

Cena:  2 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do pondělí 01.04 do 6:00.
cas Zboží obdržíte v úterý 02.04 .

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10  g 15 Kč 1,50Kč
30  g 29 Kč 0,97Kč
200  g 89 Kč 0,45Kč
400  g 169 Kč 0,42Kč
800  g 318 Kč 0,40Kč
1600  g 599 Kč 0,37Kč

Hrubá mořská sůl v kombinaci s pikantním kořením je vhodná pro milovníky ostré chuti. Pokrmům dodá výraznou pikantní chuť po česneku a pepři a jemnou pálivost po chilli.

Složení: mořská sůl hrubá (max. 83,8 %), česnek, pepř černý, cibule, nové koření, chilli

Použití: Pikantní sůl se hodí k dosolení grilovaného masa, zeleniny a minutek. Lze ji použít i k dochucení hotových pokrmů, kterým dodá ostrost.

Pikantní steaky – potřebujeme:

  • 2 hovězí steaky;
  • 1 polévkovou lžíci olivového oleje;
  • podle chuti sůl mořská pikant.Pikant sul

Postup: Steaky vyndáme v dostatečném časovém předstihu z lednice, aby dosáhly pokojové teploty. Potřeme je olivovým olejem a posypeme kořenící směsí. Takto okořeněné steaky necháme 5–10 min. odležet. Následně připravujeme na rozpáleném grilu. Opékáme asi 5 min. z každé strany – závisí na stupni propečení, který preferujete. Po upečení necháme steaky odpočinout asi 5 min. na talíři. Následně podáváme se zeleninou nebo pečivem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

Kořenící přípravek


Copyright © 2008 - 2024 Obchod Salvia Paradise
?>