Česneková sůl je ideální kombinací pro milovníky české kuchyně, zejména milovníky česneku. Česnek nachází uplatnění snad ve všech kuchyních světa. Je nezbytný při přípravě mletého a skopového masa, uzenin, majonéz, polévek apod. Složení: mořská sůl hrubá (max. 84,3 %), česnek, majoránka, cibule, pažitka Použití: Česneková sůl je vhodná k dochucení omáček, polévek, pomazánek, dresinků a mnoha dalších oblíbených pokrmů české kuchyně, jako jsou např. ondráše nebo bramboráky. Bylinkové máslo – potřebujeme:
Postup: Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a následně utřeme spolu se směsí soli a bylin. Hotovou směs necháme ztuhnout v misce nebo formičkách alespoň 2 hodiny v lednici. Používáme dle potřeby. Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte. Kořenící přípravek Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |