Piri Piri

Cena:  1 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do zítra do 6:00.
cas Zboží obdržíte v pátek 30.10 .

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Větší balení šetří přírodu i vaše peníze.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10 g 9 Kč 0.9 Kč
30 g 23 Kč 0.767 Kč
100 g 64 Kč 0.64 Kč
250 g 154 Kč 0.616 Kč
500 g 296 Kč 0.592 Kč
1000 g 569 Kč 0.569 Kč

Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po chilli papričkách – příjemně pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl.

Složení: Cayenský pepř, paprika, česnek, cibule, kardamom, zázvor, oregano.

Použití:
Piri Piri se výborně hodí zejména do masových pokrmů. Doporučuje se především na grilovaná a rožněná masa či minutky, dále do mas mletých i k přípravě pečeného kuřete.

 

Maso Piri Piri

Na čtyři porce potřebujeme:

  • 1 kg masa (kuřecí, vepřové, hovězí),
  • 50 ml červeného vína,
  • 100 ml olivového oleje,
  • 3 polévkové lžíce Piri Piri,
  • sůl dle chuti.

Postup: Olivový olej, červené víno, koření Piri Piri a sůl smícháme a necháme pár minut odstát. Naporcované maso naložíme do připravené omáčky alespoň dvě hod. před rožněním či pečením v troubě. Při grilování pravidelně potíráme zbytkem omáčky. Maso Piri Piri podáváme se svěžím salátem nebo s křupavým bramborem a např. česnekovým dipem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.


Copyright © 2020 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb 
Parse Time: 0.787 - Number of Queries: 883 - Query Time: 0.075164955551148