Piri Piri

Cena:  1 Kč
Přidat do košíku:
gramů

SKLADEM: Objednejte do dnes do 6:00.
cas Zboží obdržíte v pondělí 26.06.

Do košíku vložte libovolné množství v gramech nebo využijte rychlou volbu v tabulce.
Můžete také opakovaně vložit vybrané balení, zboží pak obdržíte rozvážené dle volby.

Množství Cena cena
 za g 
Vložit
do košíku
10 g 9 Kč 0.9 Kč
30 g 22 Kč 0.733 Kč
100 g 59 Kč 0.59 Kč
250 g 143 Kč 0.572 Kč
500 g 278 Kč 0.556 Kč
1000 g 539 Kč 0.539 Kč

Piri Piri

Piri Piri je kořenící přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po chilli papričkách – příjemně pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl.

Složení: Cayenský pepř, paprika, česnek, cibule, kardamom, zázvor, oregano.

Použití:
Piri Piri se výborně hodí zejména do masových pokrmů. Doporučuje se především na grilovaná a rožněná masa či minutky, dále do mas mletých i k přípravě pečeného kuřete.

Maso Piri Piri

Na 4 porce potřebujeme:

  • 1 kg masa (kuřecí, vepřové, hovězí)
  • 50 ml červeného vína,
  • 100 ml olivového oleje,
  • 3 polévkové lžíce Piri Piri,
  •  sůl dle chuti.

Postup: Olivový olej, červené víno, koření Piri Piri a sůl smícháme a necháme pár minut odstát. Naporcované maso naložíme do připravené omáčky alespoň 2 hod. před rožněním či pečením v troubě. Při grilování pravidelně potíráme zbytkem piri piri omáčky. Maso Piri Piri podáváme se svěžím salátem nebo s křupavým bramborem a např. česnekovým dipem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.



Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...



Copyright © 2017 Obchod Salvia Paradise | Spravuje: Ucinnejsiweb