Višně mrazem sušené mají vysoký obsah manganu, který přispívá k běžnému energetickému metabolismu, normálnímu stavu kostí, tvorbě pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem. Dále obsahují dostatek železa, vitamínu C a mají vysoký obsah vlákniny. Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce. Složení: 100% višně celé, mrazem sušené, bez přísad a konzervačních látek. Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte. Tabulka nutričních hodnot:
* % RHP – Referenční hodnota příjmu Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také... |